top of page
veckans tecken 2.png

OHJAAMME JA OPETAMME LAPSIA JA AIKUISIA KOMMUNIKOIMAAN VIITTOMIEN JA KUVIEN AVULLA

Tukiviittoma ja kuvakommunikaatio

TeckenSandra Oy on vuonna 2009 perustettu yritys. Tarjoamme opetusta ja ohjausta tukiviittomissa, viittomakielessä ja kuvakommunikaatiossa perheille, yksityishenkilöille, päiväkodeille, esikouluille, kouluille, asumisyksiköille ja muille toimijoille. Tapaamme asiakkaitamme heidän kotonaan, arkiympäristöissään tai etänä. 

Tarjoamme opetusta ja ohjausta suomen, ruotsin, englannin kielellä sekä viittomakielellä.

Teemme yhteistyötä 11 kunnan ja kaupungin kanssa.
Toimimme pääosin Uudellamaalla. 

Mitä teemme

Ohjaamme, opetamme ja luennoimme tukiviittomien, kuvakommunikaation ja kuvatuen käytöstä sekä miten näitä käytetään hyödyllisellä ja tavoitteen mukaisella tavalla arjessa.  Tarjoamme palveluitamme yksityishenkilöille, erilaisille palvelutaloille ja päiväkodeille, kouluille sekä muille asiakkaamme arjessa mukana toimiville ammattilaisille. Teemme yhteistyötä asiakkaamme koko sosiaalisen verkoston kanssa. 

Järjestämme satu- ja laulutuokioita lapsiryhmille ja luentoja ja opetusta aikuisille. Tulemme mieluusti paikanpäälle, mutta tarjoamme palveluitamme myös etänä. 

IMG_0216-2.jpg

Toimintatapamme

Työssämme asiakas on aina keskiössä.

 

Suunnittelemme luennot, opetuksen ja satu- ja laulutuokiot aina etukäteen.  

Esimerkiksi vuodenaikojen mukaan vaihtuvien teemojen kautta on helppoa saada arjen kannalta oleellisia viittomia käyttöön, mutta räätälöimme opetustunteja tietenkin asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Käytämme kuvakommunikaatio-ohjelmaa, jolla teemme opetukseen tarvittavat materiaalit sekä mahdollista materiaalia asiakkaalle.

Laulu- ja satutuokiomme noudattavat aina samaa kaavaa, jolloin lapset voivat jo ennalta tietää, mitä tulemme tuokion aikana tekemään.  

Käytämme oppimista edistävinä metodeina pelejä, lauluja ja leikkejä, näin uuden oppiminen on helppoa ja hauskaa.

Asiakaspalaute:

"Haluamme sanoa, että olemme saaneet valtavasti iloa Sandralta, sillä hän on niin valoisa persoona. Sandra on ollut ilmiömäinen roolimalli meille kaikille, lapsille sekä aikuisille. Kiitos tästä mahdollisuudesta."

teckna-sandra-heart.jpg

Yhteistyö

Teemme yhteistyötä useiden kulttuuri-, kirjallisuus ja tukiviittoma-alan toimijoiden kanssa.

Ruotsinkielisen kulttuurikeskus Luckanin kanssa ohjasimme teatteriprojektissa työskenteleville henkilöille tukiviittomien käyttöä ja he sisällyttivät tukiviittomia ja kuvakommunikaatiota esitykseensä. Otavan ja Hatten Förlagetin kanssa olemme tehneet yhteistyötä Babblareiden tiimoilta. 

Onko teillä jokin projekti, johon haluaisitte sisällyttää tukiviittomia tai kuvakommunikaatiota?

Kuulemme mieluusti uusista ideoista ja yhteystyötarjouksista!

babblarna_hemsida.jpg

Opi viittomia

Opi kymmenen arkipäivän viittomaa, joita voit käyttää työssäsi lasten kanssa. Lataa ilmainen video!

bottom of page