top of page
section background wix 2.jpeg

Haluaisitko työskennellä TeckenSandralla?

Haluatko työskennellä tukiviittomien ja/tai kuvakommunikaation parissa ihanassa tiimissämme TeckenSandralla? Tai tunnetko ehkä jonkun, joka voisi olla kiinnostunut – Jaa ihmeessä!

Ohjaamme ja opetamme lapsia ja aikuisia kommunikoimaan viittomien ja kuvien avulla. Tarjoamme opetusta ja ohjausta tukiviittomissa, viittomakielessä ja kuvakommunikaatiossa. Palvelumme on suunnattu perheille, yksityishenkilöille, päiväkodeille, esikouluille, kouluille, asumisyksiköille ja muille toimijoille. Työskentelemme paljon kentällä, alueella Kirkkonummesta lännessä Loviisaan itään, ja voimme tarjota palvelujamme sekä asiakkaan kotona että arkiympäristöissä, sekä etänä.


Etsimme nyt ohjaajaa, jolla on sydän paikallaan. Meillä on aina ihminen keskiössä työssämme ja työskentelemme paljon sydämellä.


Sinusta, jota etsimme
Ohjaajana tiimissämme toimit parhaiten, jos olet avoin, ulospäinsuuntautunut, joustava ja iloinen luonteeltasi. Nautit opettamisesta ja työskentelystä ihmisten kanssa.


Profiilisi
Olet tukiviittomataitoinen ja sinulla on dokumentoitu pätevyys:

  • kommunikaatio-ohjaaja

  • puheentulkki

  • viittomakielen tulkki

  • viittomakielentaitoinen opettaja

 

Olet hyvä kommunikoimaan. Jos osaat lisäksi kommunikoida ruotsiksi ja englanniksi, pidämme sitä etuna. Sinulla on ajokortti ja oma auto, joiden avulla pääset liikkumaan upeiden asiakkaidemme luokse.


Tarjoamme
Ihanan työympäristön, jossa on mahdollisuus työskennellä sekä nuorten että vanhempien kanssa. Ohjaat sekä yksilöllisesti että tiimissä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työvälineet, kuten puhelimen ja kannettavan tietokoneen.


Seuraavat askeleet
Jos tämä kuulostaa kiinnostavalta ja haluat lisätietoja, älä epäröi soittaa Sandra Westerholmille, yrityksen perustajalle, numeroon 045 633 0085 ja/tai lähetä hakemuksesi + CV osoitteeseen info@teckna.fi


Odotamme hakemustasi innolla!


Sandra

bottom of page