top of page
teckna-bg-sandra-2.jpg

OPETUSPALVELUT

Tukiviittoma sekä kuvakommunikaatio koulutusta tarjolla

TeckenSandra tarjoaa sekä lähi- että etäkoulutusta tukiviittomista sekä kuvakommunikaatiosta niin suomeksi kuin ruotsiksi. Tavoitteemme uuden oppimisessa on, että oppiminen olisi sekä hauskaa että sujuvaa. Koulutuksessamme käytämme konkreettisia esimerkkejä, miten tukiviittomia tai kuvia voi käyttää, esimerkiksi satujen ja laulujen kautta, leikkisällä sekä hyödyllisellä tavalla.


Koulutus on tarkoitettu varhaiskasvatus- ja kouluammattilaisille, sekä ko. kommunikaatiomenettelyä hyödyntäville organisaatioille.


Tukiviittomia sekä kuvia käytetään samanaikaisesti puheen rinnalla lapsille tai henkilöille, joilla on erilaisia haasteita esim. puheenkehityksessä. Sen tarkoitus on toimia puheenkehityksen tukena sekä mahdollisesti kiihdyttää puheenkehitystä.


Koulutus sisältää teoriaosuuden perustiedoista mitä tukiviittomat tai kuvakommunikaatio on, miten tukiviittomia/kuvia käytetään arjessa sekä miksi se on niin tärkeää.


Teoriaosuuden lisäksi on osuus missä harjoitellaan miten arjessa ja käytännössä hyödynnetään näitä keinoja. Toimintamme perustuu ajatukseen, että kaikilla on oikeus kieleen ja oppiminen on helpompaa kun on hauskaa.


Luentomme perustuu myös siihen, että haluamme inspiroida ja motivoida kuulijat, joten positiivista energiaa on luvassa.

LÄHIOPETUS (3h)

Lähiopetus sisältää luento osuuden+ käytännöllisiä harjoitteita. Tulet saamaan paljon hyödyllistä tietoa, konkreettisia neuvoja, laulujen sekä satujen kautta harjoitellessamme. Tecken Sandran koncepti perustuu hyödyllisyyden sekä hauskanpidon yhdistämiseen, joten meillä on takuuvarmasti hauskaa samanaikaisesti kun opimme uutta yhdessä.


Mikäli tämä kuulostaa hyödylliseltä sekä kiinnostavalta, ethän epäröi ottaa yhteyttä tai pyydä tarjous.

ETÄOPETUS (2h)

Etäopetus sisältää luento osuuden+ käytännöllisen osuuden. Tiivis sekä käytännöllisyyteen painottunut 2 tunnin kurssi sinulle joka haluaa vahvistaa omaa osaamista sekä taitoja tukiviittomissa tai kuvakommunikaatiossa. Hyödynnämme uusinta tekniikkaa kun toimimme etänä, joten tulet yllättymään miten sujuvasti luento etenee ja miten mukavaa oppiminen voi olla myös etänä. 

bottom of page