top of page
sandras-sommarklubb-01.jpg

TECKENSANDRAS SOMMARKLUBB 2024!

TeckenSandras Sommarklubb 2024 
(10.-14.6.2024)

Vill du ge ditt barn några dagar fyllda av skratt, lek och kreativitet? Då är vår sommarklubb kanske något för dig! Vår 5-dagars klubb under vecka 24 är en garanterad hit bland barn mellan 6-10 år.

Utforska naturens underverk

Under klubbdagarna kommer våra äventyrare att ta över naturen! Med friska lufttag och glada skratt kommer våra små upptäcktsresande att utforska den vackra omgivningen, leka och skapa trevliga minnen.

Kreativa äventyr

Lek, pyssel, målning och rita – våra dagar är fullpackade med kreativitet och fantasi!

 

Sjungande stunder

Vi sjunger och dansar till hjärtans lust, för vad är väl en klubb utan en egen sång och dans?

Lunch och mellanmål

Lunch och mellanmål kommer att hålla energin på topp.

 

Anmälan enkelt som en dans

Vill ditt barn vara med på detta spännande äventyr? Kontakta Sandra Westerholm på 045 6330085 eller skicka ett e-postmeddelande till info@teckna.fi. Glöm inte att inkludera barnets namn, ålder och dina kontaktuppgifter.

Klart som korvspad

Klubbpriset 100€/barn inkluderar alla aktiviteter, material, mat och framförallt, massor av skratt och glädje! Anmäl dig så fort som möjligt då det finns begränsat med platser kvar.

 

Tillsammans med 15 andra äventyrliga barn och våra entusiastiska vuxna Sandra, Sonja och Siri kommer detta vara några dagar att minnas. Så, ta chansen och ge ditt barn ett trevligt äventyr. Vi ser fram emot några dagar fyllda med skoj, skratt och nya vänner. 

Vi hörs!

Sandra, Sonja och Siri

klubben-6.jpg
klubben-4.jpg
klubben-3.jpg
klubben-5.jpg

Tomteklubben

Men det är inte allt! För att lägga till ännu mer glitter i våra äventyr, ordnar vi en lördag med jul tema den 16 december. Tillsammans pysslar vi, bakar ljuvliga godsaker och sjunger julsånger som får stämningen att spraka. Julgröt till lunch? Självklart! Något för er?!

bottom of page