top of page
section background wix 2.jpeg

Vill du jobba hos oss?

Vill du arbeta med tecken som stöd och/eller bildkommunikation i vårt härliga team hos TeckenSandra? Eller känner kanske någon som skulle vara intresserad – Dela gärna!

Vi handleder och undervisar barn och vuxna i kommunikation med hjälp av tecken och bilder. Vi erbjuder undervisning och handledning i tecken som stöd, teckenspråk och bildkommunikation. Våra tjänster riktar sig till familjer, privatpersoner, daghem, förskolor, skolor, boendeenheter och andra aktörer. Vi arbetar mycket ute på fältet allt från Kyrkslätt i väster till Lovisa i öster och kan erbjuda våra tjänster både i klientens hem och vardagsmiljöer, samt på distans.

Nu letar vi efter en handledare som har hjärtat på rätt plats. Vi har alltid människan i fokus i vårt arbete och vi arbetar väldigt mycket med hjärtat. 

Om dig vi söker
Som handledare i vårt team fungerar du bäst om du är öppen, utåtriktat, flexibel och glad till ditt sinnelag. Du tycker om att undervisa och jobba med människor.

Din profil
Du är tecken kunnig och har dokumenterad kompetens som tex:

  • kommunikationshandledare

  • taltolk

  • teckenspråkstolk

  • teckenspråkskunnig lärare

 

Du behärskar flytande svenska. Kan du dessutom kommunicera på finska och engelska ser vi det som en fördel. Du har körkort och egen bil. Med vars hjälp du tar dig ut till våra underbara klienter.

Vi erbjuder
En härlig arbetsmiljö med möjligheten att få jobba med såväl unga som äldre. Du handleder såväl individuellt som i team. Dessutom erbjuder vi en konkurrenskraftig lön och arbetsverktyg i form av telefon och bärbar dator.

Följande steg
Låter det intressant och om du vill ha mer information tveka inte att ringa Sandra Westerholm, företagets grundare på 045 633 0085 och/eller skicka in din ansöka + CV till adressen info@teckna.fi

Vi ser fram emot din ansökan!

Sandra
 

bottom of page