top of page

OM OSS

Alla har rätt till språk!

Våra  värderingar

Kan man ha KÄRLEK som en värdering? Ifall så, så är det kärlek som är vår värdering. Vi har alltid människan i fokus i vårt arbete och vi arbetar väldigt mycket med hjärtat.
 

Alla lär sig bättre då man har roligt, och det är skoj att lära sig nytt! Är en annan viktig värdering för oss. Denna tanke styr även våra arbetsmetoder och sättet vi arbetar på tar alltid detta i beaktande. Inom vår verksamhet använder vi oss av bilder, sång, spel och lek, med dessa är det roligt att lära sig. Vi hoppas att alla våra klienter har lika roligt som vi har tillsammans med dem. Även flera av våra samarbetspartners berömmer oss för energin, glädjen och stämningen som vi bidrar med.

TeckenSandras historia

Sandra Westerholm är grundare för företaget TeckenSandra OY. För Sandra är frågan gällande rätten att kommunicera en stark drivkraft som lett till att TeckenSandra OY uppstått med värderingen

”ALLA HAR RÄTT TILL ETT SPRÅK!”.  


Sandra har vuxit upp med dövhet inom familj och släkt och har på sätt alltid befunnit sig med ena foten i en värld där alternativa kommunikationsformer varit en del av vardagen. Genom detta har Sandra sett att kommunikationsformer kan se olika ut och att alla har rätten att hitta ett kommunikationssätt där man kan vara delaktig och leva ett sådan liv man önskar. Ett liv där alla skall ha möjlighet att uppnå sin fulla potential.

År 2009 då företaget grundades var Sandra ensam och satte igång sitt arbete med kommunikationsstöd och alternativkommunikation, Idag har företaget växt och vi är nu 5 stycken som alla arbetar för samma mål som Sandra gör och vill se att alla människor kan leva och skapa sig en bra vardag.

Var finns vi?

Vårt verksamhetsutrymme HÖRNAN ligger i Sibbo.

Torpvägen 9 B 13, 01150 Söderkulla.

 

I Hörnan kan vi ta emot större grupper, Här ordnar vi också klubbverksamhet, sago- och sångstunder. Vi har även föreläsningar om tecken som stöd, teckenspråk och bildkommunikation.

Vi som tecknar

Personal

Sandra Westerholm Vd

Handledare i tecken som stöd och teckenspråk samt handledare i Karlstadmodellen.


045 633 0085

sandra.westerholm@teckensandra.fi
info@teckensandra.fi

personal-sandra.jpg

Emilia Ehrnsten-Hieta

Handledare i tecken som stöd och bildkommunikation

040 665 4702

emilia.ehrnsten-hieta@teckensandra.fi

personal-emilia.jpg

Vanessa Sandvik

Handledare i tecken som stöd och bildkommunikation 

040 570 4527

vanessa.sandvik@teckensandra.fi

personal-vanessa.jpg

Heidi Tyyskä

Personalförvaltning och ekonomi

info@teckensandra.fi

IMG_0843.JPG
bottom of page